qui som grup xapo

Grup Xapo 

Qui som?

GRUP XAPO, som un grup de restaurants, que tenim com a principal factor, la matèria de primera qualitat, una tradició culinària, servei i atenció al client. La gastronomia és la nostra passió, i tenim els nostres restaurants a enclavaments característics com el Port de la Ràpita, a Sant Carles Marina o al pintoresc poble enmig del delta de l'Ebre, el Poblenou del delta.
Som un equip de professionals liderats pel Xapo, a qui li apassiona poder oferir la millor oferta gastronòmica als seus clients. Prova de la feina ben feta, són els nostres restaurants i els nostres clients. T'esperem!

La història de Grup Xapo

Vam començar amb un sol restaurant, fins a una dotzena el dia d'avui, la nostra passió és poder oferir tot un ventall d'experiències de gastronomia mitjançant els nostres restaurants. A Grup Xapo pots menjar des de Sushi al Tamashi, a una bona pizza al Don Xapo, passant per una espectacular carn a la brasa a l'Espanyol, fer un bon vermut acompanyant marisc a la Vermuteria, prendre un bon arròs o fideuà al Poble Nou del Delta, o començar la festa amb un tardeo a les Noves Algues. Entre altres coses! Vols preparar el teu esdeveniment especial? Pregunta`ns!
Vols formar part del nostre equip? T'escoltem!

pop brasa
Tallarines brasa
Arròs escamarlans